Wie zijn wij?

Rachid

Rachid

Mijn naam is Rachid Saidi (43 jaar) en ik ben de eigenaar van Generation Gym, een gerenommeerde sportschool in Hoorn en omgeving. Met 22 jaar ervaring in de sportwereld en mijn opleiding aan de Sportacademy ben ik gepassioneerd om mensen te helpen hun sportieve doelen te bereiken en gezond te blijven.

Ik ben gespecialiseerd in lesgeven, coachen en het geven van weerbaarheidstrainingen. Daarnaast heb ik ook nog als jongerenwerker en straatcoach gewerkt.

Marcia

Marcia

Een HR professional die de afgelopen 20 jaar ervaring heeft opgedaan met de menselijke factor binnen organisaties als leidinggevende waarvan de afgelopen 15 jaar binnen het HR werkveld. Waarbij haar aanpak vanuit verbinding en het een ander in zijn/haar kracht zetten, succesvol is gebleken.

Maar ook burn-out ervaringsdeskundige die naast het praktisch leren omgaan met burn-out preventie en terugval-preventie, gelooft in het onderzoeken van oorzaken van burn-out om zo terugval te voorkomen en preventief te signaleren.

Manon

Manon

Opgeleid als maatschappelijk werker met ruim 15 jaar werkervaring in de (gedwongen) jeugdzorg. Nu 6 jaar coach en trainer voor professionals en ondernemingen. Juist waar anderen een uitdaging zien, of het gevoel hebben dat iets verloren is. Lukt het haar om vanuit verdiepend zelfinzicht naar een doorbraak toe te werken. Met een directe en duidelijke aanpak, in het tempo van de klant en met ‘evidence based’ interventies.

De affiniteit met burn-out preventie, is ontstaan tijdens het werken in de jeugdzorg. Nadat er zoveel collega’s uitvielen door een burn-out. Ontstond de wens dit anders aan te gaan pakken. Want voorkomen is voor iedereen zoveel fijner!