Vertrouwenspersoon standaard in ons aanbod!

16% van de medewerkers krijgt te maken met ongewenst gedrag op de werkvloer. De kans dat jij, of iemand die je na staat dit ook heeft meegemaakt, is groot. Veel hé. En niet wat we willen voor onszelf, onze geliefden en de sfeer op de werkvloer.

Dit thema is terecht dus heel actueel, toch blijft een melding maken over dit onderwerp lastig. Naar aanleiding van het schandaal rondom ‘The Voice’ worden nu vertrouwenspersonen verplicht op de werkvloer. Mooie ontwikkeling!

Wij trekken deze ontwikkeling graag door, aan ieder traject bij Enlaced, zit ook een vertrouwenspersoon verbonden. Als service naar de organisatie die ons inzet. Voor de veiligheid van de deelnemers. Want ook wij worden ingezet door het management en kunnen hierdoor onveilig voelen voor mensen. Om daarmee zuiver in verbinding te kunnen blijven!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *